مقدمه:
در هر جامعهاي نيروي فعال و جوان بعنوان يكي از ذخاير و سرمايههاي آن جامعه محسوب و مطرح ميباشد و در عمل نيز چرخهی فعاليتهاي مختلف پيكره اجتماع بطور مستقيم و غيرمستقيم متكي به نيروهاي فوق است كه متاسفانه قشر وسيعي از جوانان و نوجوانان ما اكنون گرفتار سيگار شدهاند كه آنان را در كام خويش فرو ميبرد و توان حركت و فكر را از آنان ميگيرد و هستي را از آنها ساقط ميكند .
۱ - بالاترين رقم سنی معتادان در ايران را افراد ۲۷ - ۲۱ساله تشكيل میدهند.
۲ - افرادی كه به انواع سيگار اعتياد پيدا كردهاند، اغلب اولين تجربهشان را به صورت تفريحی و در دوران نوجوانی با کشیدن سیگار شروع كردهاند.
۳ - تشخيص رفتارهای آشكار دوره نوجوانی از رفتارهای ناشی از مصرف سيگار دشوار است.
۴ - نوجوانانی كه از بودن در خانوادهیشان احساس رضايت داشتهاند و روابط صميمی بين اعضای خانواده وجود داشتهاست، كمتر به دنبال سيگار، الكل و انواع مخدرها بودهاند.
يكی از مشكلات عمدهای كه نسل جوان جامعه با آن رو به روست، خطر گرايش به مصرف سیگار است. از آن جا كه مصرف اين گونه مواد (انواع سيگارها، قرصها، مخدرها و...) در بين جوانان و نوجوانان رو به افزايش است، وظيفه والدين، مربيان و ساير نهادهای اجتماعی و آموزشی برای آگاه ساختن قشر جوان از عواقب مصرف سيگار به مراتب سنگينتر از قبل میشود. با توجه به اين موضوع، والدين و مربيان بايد سعی كنند با استفاده از روشها و آموزشهای لازم، بچهها را از همان دوران كودكی و پيش نوجوانی با آثار زيان بار مصرف سيگار و اثرات و پيامدهای ناشی از آن بر جسم و روان شان مطلع سازند.
فرمت فایل : ورد
تعداد صفحات : 143
:: برچسبها:
مقايسه ,
ي ,
بهداشت ,
رواني ,
دانشجويان ,
سيگاري ,
و ,
غير ,
:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1